PROČITAJTE: 5 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI PELETE

Datum objave: utorak 15 listopada 2019

Objavio: Administrator

EKONOMIČNOST I PRAKTIČNOST

Cijena peleta ne ovisi o promjenama cijena na svjetskom tržištu ostalih energenata. Ekonomičnost im se očituje i dvostruko nižom cijenom u usporedbi primjerice uporabom lož ulja.

JEDNOSTAVNOST

Nove tehnologije i automatski programi peći na pelete omogućuju jednostavno rukovanje i podešavanje.

Automatski rad, očuvanje energije, ugrađeni Wi-fi i Bluetooth moduli i mnoge druge pogodnosti nude peći na pelet koje možete pronaći u našem širokom asortimanu peći i kamina na pelet.

OČUVANJE OKOLIŠA

Tema današnjice je očuvanje okoliša i osiguranje boljih životnih uvjeta za buduće naraštaje. Pridonijeti tome možemo smanjenjem utjecaja stakleničkih plinova u atmosferu. Upravo zbog toga pelete kao obnovljiv izvor energije i gorivo koje kod izgaranja ne proizvodi stakleničke plinove, kao što ih proizvode ostala goriva, možemo nazvati gorivom budućnosti.

OČUVANJE ZDRAVLJA

Koliko često razmišljamo o kvaliteti zraka u zatvorenim prostorijama i utjecaju na zdravlje?

Često ne razmišljamo o štetnost dima koja se oslobađa prilikom sagorijevanja fosilnih goriva, npr. ugljena i drva, kao i drugih plinova koji utječu na naše zdravlje, respiratorne sustave, ali i druge simptome i bolesti.

Alternativa ovom je korištenje ekoloških i biorazgradivih goriva kao što su peleti upravo zbog smanjenosti štetnih plinova.

GOSPODARSTVO

Peleti se ne uvoze već se proizvode iz lokalnih resursa te se proizvodnja peleta u Hrvatskoj znatno povećala u posljednjih nekoliko godina što pozitivno djeluje na domaće gospodarstvo.

 

Facebook komentari
Kategorije proizvoda
Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

5 + 2 =
Pošalji