PIAZZETTA HIBRIDNE PEĆI „Infinity Plus Line“

Datum objave: ponedjeljak 1 srpnja 2019

Objavio: Administrator

 

PIAZZETTA HIBRIDNE PEĆI „Infinity Plus Line“

Piazzetta sa linijom hibridnih (kombiniranih peći drvo/ pelet) peći opet radi velik iskorak pred ostalim proizvođačima. Linija „Infinity Plus“ su kombinirane peći koje rade na dvije vrste goriva, drvo i pelet. Najveća razlika Piazzetta hibridih peći je u tome da se prebacivanje sa loženje drva na pelet odvija automatski bez da se peć gasi i rade bilo kakve intervencije na ložištu.

Kod većine hibridnih peći drugih proizvođača ili ložite drvo ili ložite pelet. Peć se mora ugasiti i pripremiti ložište ovisno o gorivu. Kod Piazzetta peći taj se prelaz odvija automatski.

Dakle ako je peć upaljena da starta pomoću peleta u bilo kojem trenutku možete ubaciti drvo. Peć pomoću svoje elektronike prepoznaje promjenu goriva i loži drvo. U momentu kada drvo izgori automatski nastavlja goriti pelete. Ovo se postiglo posebnim ložištem i sistemom doziranja peleta koje su razvili u Piazzetti.

Pored navedenoga imate sav komfor automatike, kao što je timer, Energy Saving, kanaliziranje toplog zraka u druge prostore, rad bez ventilatora tj,prirodnom konvekcijom, serijski ugrađen Wi-Fi  i Bluetooth modul za upravljanje peći pomoću aplikacije. Također se može nadograditi HSS sistem akumuliranja topline, tako da peć nastavlja grijati i kada ne gori.

Pored navedenog su još razne mogućosti koje ovi uređaju nude.

Peć također može raditi kao klasična peć na drva i nije joj potrebna el.energija.

Za više informacija posjetite naš izložbeno prodajni salon.

Facebook komentari
Kategorije proizvoda
Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

9 + 9 =
Pošalji