UŽITAK TOPLINE UZ MULTIFUOCO SISTEME

Datum objave: ponedjeljak 26 listopada 2020

Objavio: Administrator

Što je sustav Multifuoco®?


To je ekskluzivna tehnologija koja jamči maksimalnu udobnost ravnomjernom raspodjelom topline po sobi, od poda do stropa izvanrednim sustavom prisilne ventilacije.
Osmišljen i razvijen da poboljša udobnost i ugodnu temperaturu Vašeg doma, sustav Multifuoco® dostupan je kao standard za sve proizvode na pelete, a može se instalirati na zahtjev u peći na drva i kamine.


Kako radi?


Sa sustavom Multifuoco® vrući zrak izlazi u donjem dijelu, tik ispod peći i kamina, i automatski se aktivira kada tijelo stroja dosegne temperaturu. Dok su u pogonu, motori usisavaju zrak koji ulazi iz proreza postavljenih na vrhu, te se zagrijava se prolazeći kroz unutarnje stijenke, a zatim se isporučuju mlaznicama s podesivim protokom smještenim na dnu.
Ovaj sustav za difuziju topline, osim što je najučinkovitiji za grijanje kućanstva, izvrstan je alat za stvaranje zraka u kući zdravijim uklanjanjem prekomjerne vlage i ne pogoduje stvaranju plijesni.Multifocus sustav poboljšava dobrobit u kući.

Jednostavno upravljanje - upotrebom praktičnog daljinskog upravljača moguće je podesiti i mijenjati brzine ventilatora radi idealne udobnosti u sobi.

Sustav Multifuoco® - prava je inovacija u usporedbi s tradicionalnim sustavima grijanja - zahvaljujući homogenoj raspodjeli topline eliminira dosadni toplinski izlazak između stropa i poda.
Visoke performanse proizvoda Piazzetta omogućuju brzo zagrijavanje kuće od trenutka uključivanja proizvoda, a sa sustavom Multifuoco® znatan protok vrućeg zraka omogućuje učinkovito i ravnomjerno zagrijavanje čak i velikih prostora i to udaljenih od polazne točke.

Grijanje nekoliko soba peći na pelet ili drva: blagostanje se širi po kući

Multifuoco® sustav može postati pravi sustav grijanja za vaš dom.
Zahvaljujući jednostavnom sustavu kanala za topli zrak, možete toplinu izravno dovoditi čak i u udaljene prostorije ili na različite katove, uz sigurnost da ćete uvijek dobiti jednaku udobnost kao i okolina u kojoj se nalazi peć.

Postignite velike uštede grijanjem na pelet ili drvo.
Samo pomislite da sustav kanala omogućuje propuštanje vrućeg zraka na udaljenost od 16 metara za proizvode od peleta i do 10 metara za proizvode od drva. Kako? Kroz fleksibilne cijevi, prikladno izolirane, jednostavne za ugradnju i smanjenog promjera.

Facebook komentari
Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

1 + 8 =
Pošalji