Kako odabrati pravi madrac?

Datum objave: četvrtak 4 veljače 2021

Objavio: Administrator

SPAVANJE NA BOKU:

Jeste li znali da je spavanje na boku najzastupljeniji oblik spavanja?
Sigurno su Vam spavanje na boku preporučili i partneri ako ste jedan od onih koji hrče u snu. Iako, osim smanjenja hrkanja, spavanje na boku ima još neke prednosti, ali tu su i trajne posljedice. Spavanjem na boku pritisak na lice dovodi do stvaranja bora, a pati i opterećeni kuk i rameni dio što dovodi do bolova.
Ovaj tip spavača udobnost će pronaći u mekšim ili umjereno mekanim madracima na kojima se rasterećuje pritisak na ramena i kuk. Također, madraci sa zonama isto mogu biti opcija za ovu vrstu spavanja, pa ako ste u potrazi za novim madracom vrijeme je da razmislite o madracima
Memory 4+16, Ortopedico, Dalia, Prestige, Galileo i Cooler-u.


SPAVANJE NA LEĐIMA:

Spavanje na leđima neki smatraju najzdravijim oblikom spavanja. Ipak, kao i spavanje na boku ovaj tip ima svoje prednosti i mane, a najbolje ih znaju oni rijetki koji uspijevaju zadržati ovaj položaj tokom noći. Svakako, kod leđnog spavanja bitno je posvetiti pažnju madracima koji pružaju adekvatnu potporu tijelu.
Uglavnom se radi o srednje do srednje tvrdim madracima kao što su
 Erato, Pluto i Dalia Plus.

SPAVANJE NA TRBUHU:

Spavanje na trbuhu srećom je najmanje zastupljeno među spavaćima. Najnezdravija pozicija spavanja koja dovodi do povečanog pritiska na zglobove i koljena i oteženog stavljanja kičme u pravilni položja. Madraci koji su logičan izbor za ovaj tip spavaća su srednje-normalne mekoće.
U ovom slučaju razmislite o madracima
Basic, Luna ili Memory Rolly 3+12Obratite pažnju na svoje spavanje i vodite brigu o vlastitom zdravlju. Kvalitetne madrace koji odgovaraju za svaki tip spavanja odaberite iz naše ponude. Za sve dodatne informacije kontaktiratje nas putem lobbyrooms@arm.hr

Kategorije proizvoda
Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

7 + 5 =
Pošalji