Grijanje i kuhanje jednom peći?

Datum objave: ponedjeljak 24 veljače 2020

Objavio: Administrator

Zahvaljujući razvijenim tehnologijama Piazzetta je uvijek korak ispred ostalih proizvođača, pa tako uz ove peći na drva na kojima možete istovremeno i kuhati ušteda vremena i novca je više nego moguća. Pridodajte tome još vrhunsku kvalitetu i zanimljiv dizajn i budite sigurni da će Vam se sigurno isplatiti. 

Koje su prednosti?

SMANJENA POTROŠNJA ENERGIJE – jedan štednjak i jedno gorivo (drvo) za grijanje doma i kuhanje ili pečenje bez dodatnog trošenja plina ili struje.

UDOBNOST -  opremite svoju Piazzetta peć Multifuoco sustavom i omogućite ravnomjernu raspodjelu topline u svim prostorijama kuće.

ESTETIKA –  pećnica je integrirana u gornjem dijelu štednjaka, ali potpuno izolirana od komore za izgaranje. Uz to napravljena je od vrhunskih materijala (majolika i čelik), te postoji mogućnost biranja boja peći, dok je sami dizajn zanimljiv i prilagodljiv raznim stilovima, tako da će podariti karakter svakom prostoru.

Također, lakoća kuhanja s ovim pećima osigurana je zahvaljujući termometru i velikim keramičkim staklenim vratima kroz koja možete jednostavno pratiti razvoj jela.Uz gore nabrojene elemente koje odlikuju ove peći vjerujemo da već istražujete kuharice za pripremu svježe pečenog kruha, pizze, torte i drugih delicija.

Za više informacija o ovim
vrhunskim pećima slobodno nas kontaktirajte. 

Facebook komentari
Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

9 + 3 =
Pošalji