BORA PURE - zaštitni znak Vaše kuhinje!

Datum objave: petak 16 travnja 2021

Objavio: Administrator

BORA PURE indukcijska ploča za kuhanje s integriranim odvodom pare - ispušni zrak

Intuition upravljanje sControl

Jedinstveni vertikalni kliznik intuitivnim pomicanjem prsta prema gore/dolje ili izravnim dodirom rukovanje čini još jednostavnijim.
Sve važne upravljačke funkcije uvijek se mogu brzo aktivirati samo jednim dodirom.

Minimalna glasnoća

Izuzetno tih – čak i pri visokim razinama snage.
Razlozi za to su optimalan odvod zraka te primjena izuzetno tihog ventilatora. Tako vas ništa neće ometati u kuhanju niti prekidati u razgovoru.

Jednostavno čišćenje

Dijelovi izloženi parama od kuhanja jednostavno se mogu ukloniti kroz lako dostupni, široki ulazni otvor. Ti se dijelovi mogu prati u perilici posuđa i zauzimaju vrlo malo mjesta.

Integrirana prihvatna posuda za masnoću

U slučaju da vam tijekom kuhanja nešto ode na krivu stranu, integrirana posuda sigurno će skupiti čvrste tvari kao i tekućine.

Ogromna površina za kuhanje 4 24

Zahvaljujući upravljanju koje ne ograničava površinu za kuhanje te optimalnom rasporedu i veličini zona za kuhanje osigurano je dovoljno mjesta za 2 velika lonca (do 24 cm) jedan za drugim.

Maksimalan prostor za odlaganje

Mala visina manja od 200 mm i integrirana jedinica recirkulacijskog filtra jamče maksimalan prostor za odlaganje lonaca i drugih kuhinjskih pomagala u donjem ormaru. U režimu rada s recirkuliranim zrakom skraćivanje ladica nije potrebno ni kod kuhinjskih blokova dubine 60 cm. Potpuno drugačije od uobičajenog.

Kompaktna veličina

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i dubini ploče za kuhanje od 515 mm sustav odgovara standardnom kuhinjskom bloku (60 cm od prednjeg ruba prednjeg dijela) svih uobičajenih proizvođača.

Automatsko upravljanje odvodom

Snaga odvoda regulira se sama u skladu s aktualnim postupkom kuhanja. Nije potrebno neprestano, ručno interveniranje korisnika. Tako ćete ostati usredotočeni isključivo na kuhanje.

Velika posuda za prelijevanje

Velika posuda za prelijevanje na donjoj strani uređaja može držati do 2 litre tekućine bez oštećivanja uređaja. Posuda za prelijevanje može se skinuti odozdo, lako i bez ikakvog stručnog znanja.


Minimalistički dizajn

Ploča za kuhanje i odvod kompletno su u ravnini s površinom. Savršene linije omogućuju neprimjetnu i istodobno elegantnu integraciju u svaku modernu kuhinjsku arhitekturu. Upravljanje u stanju pripravnosti (standby) gotovo je neprimjetno, a prilikom rada ograničeno je na osnovne funkcije s pomoću inteligentnog osvjetljenja.


VIDEO
Kategorije proizvoda
Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

3 + 8 =
Pošalji