ATRAKTIVNA MAJOLIKA

Datum objave: petak 12 studenog 2021

Objavio: Administrator

PERSONALIZIRAJTE INTERIJER SA STILOM

Rezultat je proizvod koji može zadovoljiti različite ukuse i stilove uređenja interijera: moderno, klasično, vintage; mogućnosti s kojima možete urediti obložiti kamin ili odabrati boju peći s oblogom od majolike su neograničene. Mogućnost personaliziranja sobe s prestižom pronalazi idealno rješenje s Majolikom.


RAD S MAJOLIKOM

Izrada obloge u Majolici zahtijeva nekoliko koraka i veliku pažnju.
Nakon izrade keramičke smjese i ulijevanja u kalup, slijedi prvo razdoblje sušenja koje ploča treba da dobije konzistenciju i da se izvadi iz kalupa; zatim se ručno polira i ostavi da se prirodno suši. Radni komad od majolike zatim prelazi u pećnicu: prvi put se peče kako bi se uklonila sva zaostala vlaga, a drugi put kako bi bio još otporniji i poboljšao svoju sposobnost zračenja topline! Ploča se zatim ručno boji i vraća u pećnicu za posljednju fazu sušenja. Cijeli proces traje od 12 do 15 dana i zahtijeva nekoliko ručnih operacija stručnjaka. Ova strpljiva obrada daje vrhunsku oblogu, koja je prije svega jedinstvena u svojoj vrsti!!!
 

MNOGI ASPEKTI MAJOLIKE

Majolika je vrlo svestran element jer utjelovljuje funkcije za vizualnu privlačnost i sposobnost prijenosa topline na udoban način. Boje, u rasponu od onih najnježnijih poput Bianco Antico do onih najživljih poput Rosso Lava, pomažu da se ovom materijalu, već bogatom osobnošću, da dodatni karakter.
Završne obrade i ručno crtani detalji daju dodatnu vrijednost i čine svaki Piazzetta uređaj uistinu jedinstvenim.

Dio ponude Piazzetta kamina s oblogom od majolike pogledajte na linku.

Za više informacija kontaktirajte nas na tavella@arm.hr ili na broj 098 3010 39 Tavella studio kamina i peći Zadar

VIDEO
Moja lista želja

Lista želja je prazna

Detalji Pošalji

BRZI KONTAKT

4 + 7 =
Pošalji